| | | | | |

Veluwse Run Bike Run Competitie 2023-2024: Een Sportief Spektakel vol Uitdagingen!

Veluwe, 17 augustus 2023 – De adrenaline zal hoog oplopen tijdens de aankomende Veluwse Run Bike Run Competitie 2023-2024, met vijf opwindende wedstrijden die deelnemers van alle niveaus uitdagen om hun grenzen te verleggen. De competitie belooft een spektakel te worden van uithoudingsvermogen, vastberadenheid en gezonde competitie.

De competitie omvat vijf intensieve wedstrijden op verschillende locaties, waarbij deelnemers zowel hun hardloop- als fietsvaardigheden zullen testen. Hier zijn de datums en locaties van de wedstrijden:

Harderwijk: 14 oktober 2023
Oldebroek: 4 november 2023
Nijkerk: 10 februari 2024
Zeewolde: 10 maart 2024
Nunspeet (Finalewedstrijd): 4 mei 2024

De competitie biedt diverse categorieën om deel te nemen, waaronder heren van 16+ (individueel), dames van 16+ (individueel) en duo’s van 16+. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, deze competitie heeft voor ieder wat wils.

De inschrijving voor de allereerste wedstrijd van het seizoen, die plaatsvindt in Harderwijk op 14 oktober, opent op 18 augustus. Haast je en verzeker je van je plekje aan de startlijn van dit opwindende evenement. Deelnemers wordt aangeraden om zich zo snel mogelijk in te schrijven, aangezien de belangstelling naar verwachting groot zal zijn.

“Dit is meer dan alleen een competitie, het is een kans om jezelf te overtreffen en je sportieve passie te delen met gelijkgestemden,” aldus de organisatie. “We moedigen zowel ervaren atleten als nieuwkomers aan om deel te nemen en te genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe terwijl ze deelnemen aan dit unieke sportevenement.”

Voor meer informatie en inschrijvingen klik hier voor de pagina van Harderwijk

Vergelijkbare berichten