| | | | | |

Duo VIS Interieur & stijl – Haze prolongeert titel tijdens Maxipromo Veluwse RBR Competitie

Het duo VIS Interieur & stijl – Haze heeft opnieuw zijn dominantie bewezen in de Maxipromo Veluwse Run Bike Run Competitie 2023-2024 door de eerste plaats te veroveren. Het team, bestaande uit Henry Boone en Freek Mouw, nam deel aan vier wedstrijden en eindigde als kampioen van dit seizoen. Tijdens de laatste wedstrijd werd Freek Mouw, die bij de organisatie betrokken was, vervangen door Jerre Edens, wat de prestaties van het team niet belemmerde. Jerre kreeg de opdracht om als eerste over de streep te komen en dat lukte.

Op de tweede plaats eindigde het team Van Ols / Snelderwaard, bestaande uit loper Albert-Jan van Olst en fietser Sander Snelderwaard. De derde plaats ging naar het team Brinkman/Goorden, met loper Jorrick Brinkman en fietser Iwan Goorden.

“We zijn zeer tevreden met onze prestaties dit seizoen en kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw de strijd aan te gaan,” aldus Albert-Jan van Olst na de afsluitende wedstrijd. Hij hoopt dat er meer duo’s gaan deelnemen zodat er nog meer strijd ontstaat.

De data voor de wedstrijden van het volgende seizoen zijn al bekendgemaakt, zodat de teams zich kunnen voorbereiden op een nieuwe reeks spannende competities:

12 oktober 2024 – Harderwijk
9 november 2024 – Oldebroek
8 februari 2025 – Nijkerk
9 maart 2025 – Zeewolde
3 mei 2025 – Nunspeet

De Veluwse RBR Competitie is een prestigieus evenement waarbij teams van een loper en een fietser het tegen elkaar opnemen in uitdagende parcoursen door de prachtige Veluwse natuur. Elk jaar trekt de competitie deelnemers die strijden om de felbegeerde titel en daar hoor jij toch ook bij??

Het mediateam ging met de mannen in gesprek. Kijk en luister mee!

Vergelijkbare berichten