| | | |

Arnold van de Streek winnaar van de Maxipromo Veluwse Run Bike Run competitie.

Vorige week zaterdag vond de langverwachte finale plaats van de Maxipromo Veluwse Run Bike Run Competitie. Na een reeks van vier fantastische wedstrijden was dit het moment waar alle deelnemers naar hadden uitgekeken. De competitie begon op 27 december met een enerverende race in ’t Loo Oldebroek. In het nieuwe jaar werd op 4 februari in Nijkerk een mooie vlakke wedstrijd verreden, waar de deelnemers hun grenzen verlegden. Op 11 maart zorgde Zeewolde voor een spectaculaire locatie met uitdagende en mooi wit parcours. En nu, op die zonnige dag in mei, vond de spannende ontknoping plaats in Nunspeet.

Het mediateam was aanwezig om de sfeer vast te leggen en sprak met de winnaar van de competitie, Arnold van de Streek, en de indrukwekkende nummer twee, Bas van Dijke. Terugblikkend op de afgelopen maanden, kunnen we met trots zeggen dat we getuige waren van een prachtige competitie met vier onvergetelijke wedstrijden. De inzet, het doorzettingsvermogen en de sportieve geest van alle deelnemers hebben deze competitie tot een succes gemaakt.

We nodigen je graag uit om mee te kijken en te luisteren naar het interview met Arnold en Bas. Ontdek hun ervaringen, de hoogtepunten en de uitdagingen die ze hebben overwonnen tijdens deze opmerkelijke competitie. Samen genieten we van de terugblik op deze mooie competitie met vier leuke wedstrijden. Kijk en luister mee en laat je inspireren door hun verhalen van doorzettingsvermogen en passie voor de sport.

Vergelijkbare berichten