| | | | |

Team Mouw Triomfeert in de Veluwe Run Bike Run Competitie

Oldebroek, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet – Team Mouw heeft met glans de overwinning behaald in de prestigieuze Veluwe Run Bike Run competitie. Het dynamische duo, bestaande uit fietser Freek Mouw en loper Henry Boone, heeft indrukwekkende prestaties neergezet in de verschillende etappes van de wedstrijd.

In de zwaarbevochten strijdt, die plaatsvond op diverse locaties in de prachtige Veluwe-regio, heeft Team Mouw consistent sterke resultaten geboekt. De eindposities van het team waren als volgt: een 6e plek in Oldebroek, een glansrijke 1e plek in Nijkerk, en een verdienstelijke 2e plek in zowel Zeewolde als Nunspeet.

Deze indrukwekkende prestaties hebben geleid tot de toppositie in het algemene klassement van de Duo-categorie. Duo Mouw mag zich trots kronen tot kampioen van de Veluwe Run Bike Run competitie. Op de 2e plek vinden we Duo Snelderwaard, terwijl Duo Kris Hofmeijer de 3e plek heeft veroverd.

“We zijn ontzettend blij en trots op onze overwinning in de Veluwe Run Bike Run competitie,” aldus Freek Mouw, de getalenteerde fietser van het team. “Het was een uitdagende wedstrijd, maar we hebben ons best gedaan en het harde werk heeft zich uitbetaald.”

Henry Boone, de razendsnelle loper van Team Mouw, voegde eraan toe: “De Veluwe is een prachtige locatie om te racen, en het was een eer om deel uit te maken van deze competitie. We hebben als team goed samengewerkt en elkaar gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen.”

Met de glorieuze overwinning in de Veluwe Run Bike Run competitie onder hun gordel, kijkt Team Mouw vol enthousiasme uit naar toekomstige uitdagingen en wedstrijden. Het succesvolle duo zal blijven streven naar nieuwe hoogten in de wereld van duursporten.

@maxipromosportswear @avnijkerk, @Runbikerunoldebroek, @Tvzzeewolde, @tcdevolharding, @athlos.harderwijk

Vergelijkbare berichten