Van Olst en Snelderwaard opnieuw snelste bij categorie Duo Run Bike Run Zeewolde

Op 9 maart organiseerde triathlon vereniging Zeewolde de spannende Run Bike Run wedstrijd bij RCN Vakantiepark Zeewolde. Sporters verzamelden zich voor de Run Bike Run uitdaging. Onder de blauwe hemel en de prachtige lentekriebels in de lucht, streden de deelnemers tegen elkaar op een parcours dat bestond uit een 4,5 kilometer loop, gevolgd door een 15 kilometer fietsen en afgesloten met nog eens 3 kilometer hardlopen.

In het hart van deze competitie schitterden opnieuw de vaardigheden en vastberadenheid van het duo, Van Olst en Snelderwaard. Met hun samenspel en ongeƫvenaarde snelheid sleepten ze opnieuw de titel van snelste duo binnen, waarmee ze hun reputatie als krachtige concurrenten bevestigden.

Op de tweede plaats eindigde het team Brinkman/Goorden, gevolgd door het derde team Hofmeijer-Krist, die beide indrukwekkende prestaties neerzetten.

Het mediateam greep de kans om in gesprek te gaan met Mylan Snelderwaard en Albert Jan van Olst, waarbij ze hun strategieƫn, hoogtepunten en toekomstige doelen deelden.

Met de opwinding van Zeewolde nog vers in het geheugen, kijken de atleten al vooruit naar de volgende uitdaging. Op 4 mei staat de finalewedstrijd gepland in Nunspeet. Voor degenen die hun grenzen willen verleggen en deel willen uitmaken van deze opwindende reis, is de inschrijving geopend

Vergelijkbare berichten