|

Erik Bolding uit Tuk snelste bij Maxipromo Run Bike Run in Nunspeet.

Het was afgelopen zaterdag afzien in de bossen van Nunspeet. De deelnemers mochten eerst hardlopen over het motorcross terrein wat een en al mul zand was. Daarna fietsen over de smalle paden en de mooie single tracks.

Er werd gestreden in 3 categorieën, solo heren, solo dames en de duo’s. Voor een dames duo wat als eerste over de finish kwam was er een extra prijs beschikbaar gesteld door Loox Beauty Fashion.

Uitslagen:
Bij de duo’s was de derde plaats voor team ‘Optiek van Veen’ (Jan Westerink en Dirk van den Dool), de tweede plaats voor Henri Boone en Stefan van den Berg en de eerste plaats voor Gert Bronkhorst samen met loper Wim Wolf. De dames Eline Nagelholt en Marriet de Zwaan mochten naast de zesde plaats ook de bon in ontvangst nemen voor een schoonheidsbehandeling bij Loox Beauty Fashion

Bij de dames was de derde plaats voor Femke Tabak, tweede plaats voor Sterre Witteveen en de eerste plaats voor Laura Gorter. De niet onbekend Maaike Telkamp kwam door technische problemen bij het fietsen als vierde binnen.

Bij de heren was Erik Bolding de snelste. De 38-jarige man uit Tuk wist vanaf de start al de kop te pakken en gaf deze niet meer uit handen. In 2021 stond Erik op de hoogste trede bij het landelijk crosskampioenschap. Erik haalde tijdens de Run Bike Run nog even 3,5 minuut van het baanrecord wat nu op 51:57.879 staat.
Een mooie tweede plaats ging naar Chris van Wamelen, hij wist Jeroen Verbocht voor te blijven die op de derde plaats eindigde.

 

Vergelijkbare berichten