Succesvolle Run Bike Run Harderwijk 2023: Duo’s Stralen op het Podium

Harderwijk, 14 oktober 2023 – Het jaarlijkse sportevenement ‘Run Bike Run Harderwijk’ vond op 14 oktober plaats in Harderwijk en bracht sportliefhebbers van alle leeftijden en niveaus bijeen. Het evenement, dat bekend staat om zijn uitdagende parcours en geweldige sfeer, trok opnieuw deelnemers uit het hele land. Dit jaar werden de duo’s in de schijnwerpers gezet, en de uitslag in de categorie Duo’s is nu officieel bekendgemaakt.

In de categorie Duo’s zijn de volgende teams als de top drie geëindigd:

1e plaats – Team VIS interieur & stijl Haze
Loper: Jan Willem Hagen Fietser: Freek Mouw
Het team VIS interieur & stijl Haze behaalde de hoogste eer door de eerste plaats te veroveren. Hun indrukwekkende prestatie en teamwork werden beloond met de gouden medaille.

2e plaats – Team Bastiaan
Loper: Daniëlla Bastiaan Fietser: Nick Bastiaan
Het team Bastiaan toonde hun doorzettingsvermogen en atletisch talent door de tweede plaats te veroveren, waardoor ze op het podium schitterden.

3e plaats – Team Hachee ga je mee?
Loper: Rik Dommerholt Fietser:
Thomas Dommerholt Het team ‘Hachee ga je mee?’ vocht tot het einde en eindigde op een bewonderenswaardige derde plaats.

De deelnemers en het publiek werden getrakteerd op een spannende dag vol sportiviteit en entertainment. De organisatoren van Run Bike Run Harderwijk zijn dankbaar voor de inzet van alle deelnemers, vrijwilligers en supporters die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. “Deze editie van Run Bike Run Harderwijk was een groot succes, en we willen alle deelnemers feliciteren met hun prestaties,” aldus de organisatie.

Deze wedstrijd is onderdeel van de MaxiPromo Veluwse Run Bike Run Competitie. Deze competitie bestaat uit 5 wedstrijden en de volgende wedstrijd zal 4 november zijn in Oldebroek.