|

Zaterdag 14 oktober bij Athlos eerste wedstrijd Veluwse Run Bike Run 2023-2024

Op zaterdag 14 oktober 2023 organiseert Atletiek/Triatlon Vereniging Athlos Harderwijk weer een Run Bike Run wedstrijd die onderdeel uitmaakt van de Veluwse Run Bike Run competitie. Dit jaar is een NIEUW uitdagend loop- en fietsparcours gemaakt door het bos. Het fietsparcours gaat gedeeltelijk over een splinternieuwe Bike baan van WV Noord-Veluwe vol met single tracks en technische uitdagingen. De afstanden zijn 5 km – 20 km – 2,5 km, deze afstand is voor solo deelnemers en duo’s. De start is om 10.30 uur.

Nieuwsgierig geworden? Durf je de uitdaging aan? Ga dan naar de website voor meer informatie en schrijf je in via https://www.veluwserunbikerun.nl/harderwijk/

Wedstrijd voor iedereen van 16 jaar

Deze wedstrijd is zowel geschikt voor diegene die nog nooit aan een Run Bike Run wedstrijd hebben meegedaan en voor de serieuze competitie atleten. Er is voor iedereen voldoende uitdaging!

Inschrijven
Er is plaats voor maximaal 90 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven. Vol=vol!
Online voorinschrijven is mogelijk tot woensdag 11 oktober 2023. Na-Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 10.00 uur op de wedstrijddag, maar kost dan 10 euro extra. Dus schrijf je op tijd online in.

Wielervereniging Noord-Veluwe
Strokelweg 11A

Vergelijkbare berichten