| | | | |

Spannende ontknoping bij de dames in de Maxipromo Veluwse Run Bike Run Competitie

Op zaterdag 13 mei vond de laatste wedstrijd plaats in de Maxipromo Veluwse Run Bike Run Competitie. Deze competitie bestond uit vier spannende wedstrijden, die elk hun eigen karakter hadden. Het begon allemaal op 27 december met een avondwedstrijd in het pittoreske ’t Loo Oldebroek. Terwijl de koude wind over de baan waaide, gaven de deelnemers alles wat ze in zich hadden.

Vervolgens was het op 4 februari tijd voor een vlakke wedstrijd in Nijkerk. Ondanks het gebrek aan hoogteverschillen was het parcours uitdagend genoeg om het uiterste van de atleten te vergen. Ze gaven een indrukwekkende show van kracht en uithoudingsvermogen.

Op 11 maart daalde er een prachtige laag sneeuw neer op het parcours, waardoor de wedstrijd een heel andere dimensie kreeg. De deelnemers trotseerden de kou en de gladheid met moed en vastberadenheid. Het was een onvergetelijke ervaring voor zowel de sporters als het publiek.

En ten slotte, op 13 mei, brak de zon door en zorgde voor een stralende dag tijdens de laatste wedstrijd. De atleten genoten van de warme zonnestralen terwijl ze hun weg baanden door het uitdagende parcours. Het was een prachtige afsluiting van de competitie.

Bij de categorie Dames was het een spannende strijd om de topposities. Uiteindelijk wist Laura Gorter de eerste plaats te veroveren, gevolgd door Esther Strijker op de tweede plaats en Anja Leusink op de derde plaats. Deze getalenteerde vrouwen hebben met hun inzet en doorzettingsvermogen een geweldige prestatie geleverd.

Na afloop van de wedstrijd ging het mediateam in gesprek met Esther Strijker, de tweede plaatswinnaar. Samen blikten ze terug op de mooie competitie met de vier leuke wedstrijden. Het was een moment van reflectie, waarbij ze de hoogtepunten en uitdagingen van de competitie bespraken. Voor iedereen die geïnteresseerd is, is er de mogelijkheid om mee te kijken en te luisteren naar dit boeiende gesprek.

Vergelijkbare berichten