Succesvolle 4e editie van de Run Bike Run in Nijkerk

Succesvolle 4e editie van de Run Bike Run in Nijkerk Op 10 februari werd met groot enthousiasme de 4e editie van de Run Bike Run verreden in Nijkerk. Dit sportevenement, dat jaarlijks steeds meer deelnemers aantrekt, bood een intense competitie en spectaculaire prestaties.

De deelnemers streden vastberaden in vijf verschillende categorieën, waaronder Heren solo 16+ MTB en Gravel, Dames 16+ MTB en Gravel, en de Duo’s. Het evenement trok niet alleen lokale atleten, maar ook deelnemers uit verschillende regio’s die de uitdaging aangingen.

Het weer was schitterend alleen had het de dagen ervoor flink geregend en dat wat te zien toen de deelnemers uit het bos kwamen.

De Run Bike Run in Nijkerk maakt deel uit van de Maxipromo Veluwse Run Bike Run competitie. Deze competitie, die eerder al Harderwijk en Oldebroek aandeed in respectievelijk oktober en november, heeft nog twee wedstrijden op de planning. Op 9 maart zal de actie zich verplaatsen naar Zeewolde, en de climax van de competitie vindt plaats op 4 mei in Nunspeet. Voor meer informatie en om in te schrijven, kunnen geïnteresseerden terecht op www.veluwserunbikerun.nl.

Het mediateam heeft een boeiende compilatie samengesteld van de deelnemers van de 4e editie van de Run Bike Run in Nijkerk. Bekijk en beluister deze compilatie om een glimp op te vangen van het opwindende evenement.

Vergelijkbare berichten