|

Eline Nagelholt en Marriet de Zwaan neemt extra prijs in ontvangst tijdens Maxipromo Run Bike Run in Nunspeet.

Het was afgelopen zaterdag afzien in de bossen van Nunspeet. De deelnemers mochten eerst hardlopen over het motorcross terrein wat een en al mul zand was. Daarna fietsen over de smalle paden en de mooie single tracks.

Er werd gestreden in 3 categorieën, solo heren, solo dames en de duo’s. Voor een dames duo wat als eerste over de finish kwam was er een extra prijs beschikbaar gesteld door Loox Beauty Fashion.

De dames Eline Nagelholt en Marriet de Zwaan mochten de bon in ontvangst nemen voor een schoonheidsbehandeling bij Loox Beauty Fashion. Het was een zware wedstrijd aldus Marriet. De laatste bocht bij het fietsen was zo mul dat ik even contact maakte met de aarde.

Beide dames werkzaam bij de gemeente Nunspeet zullen binnenkort gaan
genieten van een gezichtsbehandeling bij Loox Beauty Fashion.

Loox Beauty Fashion is een ruim opgezet beauty instituut in Nunspeet.  Met ons diverse aanbod van behandelingen proberen zij een zo breed mogelijk concept aan te bieden, dat weer goed aansluit op de wensen van de klant. Bij Loox wordt gewerkt met de nieuwste behandelmethoden en bewezen effectieve apparatuur. Zij bieden huidverbetering, huidverjonging en ontspanning. Het accent ligt daarbij op kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Meer info over Loox vindt u op www.looxbf.nl

Vergelijkbare berichten